Juventus'un 444 milyon euroluk tazminat isteğine ret!

Lazio Bölge İdare Mahkemesi, Juventus'un Calciopoli şike davasının yaşandığı 2006 sezonu için 444 milyon euroluk tazminat isteğini reddetti.

calendar 06 Eylül 2016 18:41
Haber: Sporx.com dış haberler
Juventus'un 444 milyon euroluk tazminat isteğine ret!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
İtalya'da Lazio Bölge İdare Mahkemesi, Juventus'un Calciopoli şike davasının yaşandığı 2006 sezonu için 444 milyon euroluk tazminat isteğini reddetti. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Juventus, şike davası sebebiyle yaşadığı zarar için mahkemeye başvurmuş ve İtalya Futbol Federasyonu ile İtalya Ulusal Olimpiyat Komitesi hakkında 444 milyon euroluk tazminat davası açmıştı.

Davaya bakan Lazio Bölge İdare Mahkemesi, Juventus'un bu konuyla ilgili 2007 yılında da benzer başvurular yaptığını ancak kabul görmediğini, bu konunun o dönemde kapandığını belirterek dev kulübün isteğini geri çevirdi.

Tümü
 Reklam