Hakan Safi'den 35 milyon euroluk transfer

Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi, hafta sonu yapılacak seçimler öncesinde transfer hamleleriyle dikkat çekiyor. Safi'nin, Belçika Ligi ekiplerinden Club Brugge forması giyen yıldız futbolcu için 35 milyon euro civarında bir teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 05 Haziran 2026 09:12 | Son Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2026 10:21
Haber: Sabah
Hakan Safi'den 35 milyon euroluk transfer
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (7)
Google News
Fenerbahçe'de 7 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimi öncesi önemli gelişmeler yaşanıyor. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Sarı-lacivertlilerde başkan adayları transferlerini netleştirmeye devam ediyor.

Hakan Safi çarşamba günü Sporting Lizbon'dan Luis Suarez'le anlaştığını açıklamıştı, perşembe günü ise milli yıldız Merih Demiral ile el sıkıştığını duyurmuştu.

SÖZ KESİLDİ

Suarez'in yanı sıra Hakan Safi'nin, Club Brugge'de forma giyen Yunan sol kanat, Christos Tzolis'le de söz kestiği ortaya çıktı.

35 MİLYON EUROLUK TEKİF

Belçika medyası, 24 yaşındaki kanat oyuncusu için Hakan Safi'nin 35 milyon Euro'luk bir bonservis bedeliyle Brugge'ün kapısını çalacağını duyurdu.



2024'ün temmuz ayında Düsseldorf'tan Brugge'e gelen Yunan oyuncu için 6.5 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Şu anki piyasa değeri 40 milyon euro olan oyuncu, geride bıraktığımız sezonda Club Brugge formasıyla tüm kulvarlarda 52 maça çıktı ve 22 gol, 29 asistlik performans ortaya koydu.

Tümü
 Reklam