Rosenborg'dan Mami açıklaması

Beşiktaşlı Muhammed Demirci, Rosenborg ile ilk deneme antrenmanına çıktı.

calendar 16 Haziran 2015 15:43 | Son Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015 15:59
Rosenborg'dan Mami açıklaması
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (3)
Google News
Denenmek için Norveç'in Rosenborg takımına giden Beşiktaşlı Muhammed Demirci burada ilk antrenmanına çıktı. Geçen sezonu Gaziantep Büyükşehir Belediye'de geçiren ve iyi bir performans sunamayan Muhammed, şansını bu kez Norveç'te deniyor. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Bu sabah Rosenborg takımı ile ilk antrenmanına çıkan Muhammed'e teknik direktör Kare Ingebrigtsen özel ilgi gösterdi.

Muhammed ile ilgili ilk izlenimlerini olumlu olarak niteleyen Ingebrigtsen, "Mükemmel becerileri olan çok iyi bir futbolcu. Tekniği ve oyun hakimiyeti çok iyi ama farklı bir futbol kültüründen geliyor" ifadelerini kullandı.

Muhammed Demirci Pazar gününe kadar Rosenborg takımı ile idmanlara çıkacak ve beğenilmesi halinde Kuzey ekibine bir sezon kiralanacak.

Tümü
 Reklam