Okan Buruk'tan yeni sayfa mesajı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'ndeki Lille maçı öncesi, "Yeni sayfa açalım." mesajı verdi.

SPORX AI BAKIŞI
Açık
calendar 20 Ekim 2026 08:50
Haber: Sözcü, Fotoğraf: AA
Okan Buruk'tan yeni sayfa mesajı!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü sınavını çarşamba günü Lille deplasmanında verecek. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla KIRMIZI ALARM

İlk iki maçta deplasmanda Sporting'e 3-1, sahasında da Barcelona'ya 4-1 kaybeden Galatasaray'da kırmızı alarm verildi.

OKAN BURUK'TAN TOPLANTI

Bu sezon oynanan kötü futbol nedeniyle eleştirilerin hedefindeki teknik direktör Okan Buruk, öğrencileriyle toplantı yaptı, Lille maçını kazanmaktan başka çareleri olmadığını net bir şekilde dile getirdi.

Sporting ve Barcelona karşısında üstünlüğü koruyamadıklarını ifade eden 53 yaşındaki hoca, "Konsantrasyonumuzu 90 dakikaya yaymak zorundayız. Bunun sıkıntısını önceki maçlarda yaşadık. Galatasaray gibi oynarsak kazanırız. Herkes geçmişi geride bıraksın ve yeni bir sayfa açalım" diye konuştu.  

Tümü
 Reklam