Milli maça ilgi yok...

Futbolseverler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Türkiye - Çek Cumhuriyeti mücadelesine ilgi göstermedi.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 10 Ekim 2014 23:05
Haber: AA
Milli maça ilgi yok...
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
A Milli Futbol Takımı'nın, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Çek Cumhuriyeti'yle yaptığı maça futbolseverler fazla ilgi göstermedi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Türkiye için bu önemli mücadelede, 50 bin 584 seyirci kapasiteli Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı tribünlerinin önemli bölümü boş kalırken, ay-yıldızlı ekip, taraftardan beklediği büyük ilgiyi göremedi.

Karşılaşmanın biletleri birinci kategori için (Fenerium alt ve üst tribünler) 125 lira, ikinci kategori için (Maraton alt ve üst tribünler) 80 lira, üçüncü kategori için de (Kale arkası tribünler) 50 liradan satışa sunulmuştu.

Tribünlerde her koltuğa Türk bayrakları ile rakip takım ataklarında ses çıkarmak için kartonlar konulurken, karşılaşma öncesinde statta milli bir coşku yaşandı. Az sayıda Çek Cumhuriyeti taraftarı da karşılaşmayı misafir seyirci tribününden takip etti.

Tümü
 Reklam