Garry Rodrigues son 6 haftada ALEV aldı

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Garry Rodrigues, Kasımpaşa maçında attığı golle, ligde son 6 maçta hücuma katkı verdi. Rodrigues'in bu sezon ligde ise 4 gol, 6 asisti bulunuyor.

calendar 19 Şubat 2018 10:00
Garry Rodrigues son 6 haftada ALEV aldı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda oynadığı Kasımpaşa maçında açılışı başarılı futbolcu Garry Rodrigues yaptı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Müsabakanın 37. dakikasında Donk'un pasıyla sol kanatta topla buluşan Rodrigues, ceza sahası içine girerek yaptığı plase vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 27 yaşındaki futbolcu bu golle, sarı-kırmızılıların ligdeki son 6 maçta 6 kez hücuma katkı verdi.

Başarılı futbolcu, Süper Lig'de bu sezon 17 maça 11'de başlarken, 4 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

15 MİLYON EUROLUK FİYAT

Son haftalarda gösterdiği müthiş performansla Avrupa'nın dev ekiplerinin dikkatini çeken Garry Rodrigues için yönetim 15 milyon Euro'luk bir fiyat belirledi. G.Saray ile olan sözleşmesi 2021 yılında sona erecek 27 yaşındaki kanat oyuncusu geçtiğimiz yıl PAOK'tan 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Newcastle, Celta Vigo, Real Betis ve Schalke, Rodrigues'i yakından takip ediyor. Yönetim, kritik maçlar dolayısıyla transferin fazla gündeme gelmesini istemiyor.





Tümü
 Reklam