Galatasaray, evinde bir başka!

Okan Buruk liderliğindeki Galatasaray, son iki sezonda evinde geriye düştüğü 12 maçın 9'unda (6 galibiyet - 3 beraberlik) yenilmedi.

calendar 01 Aralık 2023 09:42
Haber: Sabah, Fotoğraf: AA
Galatasaray, evinde bir başka!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
Manchester karşısında geriye düşse de 3-3'lük beraberlikle sahadan ayrılmayı bilen Galatasaray, Okan Buruk döneminde dezavantajlı olduğu maçların yüzde 75'inde puan almayı başardı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Okan Buruk ile son iki sezonda Aslantepe'de oynadığı 34 müsabakanın 12'sinde skorda geriye düşen Cimbom, bu maçlarda 6 galibiyet-3 beraberlik buldu.

Sadece Giresunspor, Başakşehir ve Bayern Münih'e kaybederek 3 mağlubiyet gördü. 9 sınavdan alnının akıyla çıkıp Aslan gibi mücadele eden Buruk'un talebeleri, RAMS Park'ta oynadığı ve skor üstünlüğünü yitirdiği maçların yüzde 75'inden puan ve puanlar çıkarmayı başardı.



Tümü
 Reklam