Brexit, Manchester United'ı da vurdu!

Büyük Britanya'nın Avrupa Birliği'nden çıkması sonrası Manchester United'ın New York Borsası'ndaki hisse senetleri düşüşe geçti.

calendar 25 Haziran 2016 01:35
Haber: Sporx.com dış haberler
Brexit, Manchester United'ı da vurdu!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
SPORX DIŞ HABERLER- Manchester United'ın hisse senetleri Brexit sonrası New York Borsası'nda düşüşe geçti. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Büyük Britanya'nın Avrupa Birliği'nden çıkışı anlamına gelen Brexit'in Manchester United hisselerine verdiği zarar %3 boyutunda oldu. Lot başına 16.95 dolar ile güne başlayan Manchester United hisseleri, ilk 30 dakikanın ardından 16.39 dolara düştü ve burada stabil kaldı.

Manchester United için 16.39 dolar seviyesi, West Ham United mağlubiyetinden bu yana en düşük seviye anlamına geliyor. Daha önce de Liverpool'a UEFA Avrupa Ligi'nde elenmenin ardından 13.33 dolara düşmüş ancak sonrasında artmıştı.



Tümü
 Reklam