Ali Koç'tan Ataman aleyhine yapılan tezahüratlara müdahale!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bazı taraftarların Ergin Ataman aleyhine yaptığı tezahüratlara bizzat o tribüne giderek müdahale etti.

calendar 19 Mayıs 2019 23:45
Haber: Sporx.com, Fotoğraf: Reuters
Ali Koç'tan Ataman aleyhine yapılan tezahüratlara müdahale!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (3)
Google News
THY EuroLeague finalinin son dakikalarında Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman ile Fenerbahçeli bazı taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Fenerbahçeli bazı taraftarlar, maç sonunda Ergin Ataman aleyhine tezahüratlar yaptı. Ataman, Türk taraftarlardan gelen bu tezahüratlara tepki gösterdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, saha kenarında oturduğu yerden ayrılarak Ergin Ataman aleyhine tezahürat yapan bölüme gitti ve taraftarlarla konuştu. Ali Koç'un konuşması sonrası Ergin Ataman aleyhine yapılan tezahüratlar kesildi.



Tümü
 Reklam