Ağaoğlu'ndan 'Fener Ol' göndermesi; "Biz yapamadık"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Kulübü'nün 'Fener Ol' kampanyasına değinirken, kendilerinin bu şekilde para toplayamadığını belirtti ve bordo-mavili iş adamlarına gönderme yaptı.

calendar 16 Mayıs 2019 12:27
Haber: Akşam
Ağaoğlu'ndan 'Fener Ol' göndermesi; 'Biz yapamadık'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
Zor bir sezonu geride bırakan Trabzonspor, yeni sezonda sahaya yeni bir göğüs reklamıyla çıkacak. Başkan Ahmet Ağaoğlu bu konuda bir şirketle yaptıkları görüşmelerde anlaşma sağladıklarını söyledi ancak söz konusu şirketin ismini açıklamadı.

Ağaoğlu, "Forma reklamımız bu sene bitiyor. Göğüs reklamı için anlaşmamız var. Son noktaya geldik. İmza atılmadan isim söylemek doğru olmaz. Stadyumun isim hakkıyla ilgili çalışmalar da var. O bitmiyor devam ediyor ama orada farklı bir projemiz var" dedi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla "NE YAPALIM, CANLARI SAĞ OLSUN!"

Fenerbahçe'nin yardım kampanyasındaki desteğe de değinen Ağaoğlu, "Biz toplayamadık. Ne yapalım biz böyleyiz. Biz de bu katkıyı yapmak ve o ekonomiyi yürütmek için görevdeyiz. En azından bazı iş adamlarının hassasiyet göstermesini beklerdim" diye konuştu.



Tümü
 Reklam