Joao Pereira, ligde kaldıkları için mutlu

Konyaspor karşısında galibiyet alarak kümede kalmayı başaran Corendon Alanyaspor'da teknik direktör Joao Pereira konuştu.

calendar 26 Mayıs 2025 00:13
Haber: AA, Fotoğraf: Imago
Joao Pereira, ligde kaldıkları için mutlu
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında, deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'u 2-1 yenen Corendon Alanyaspor'da teknik direktör Joao Pereira ligde kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Pereira, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi oyunla golleri bulduklarını belirtti.

İkinci yarıya iyi başlayamadıklarını ifade eden Pereira, "Bu dakikalarda maalesef golü de yedik. Konyaspor aldığı riskle başarılı oldu. Daha sonra oyuncularım kendine geldi. Çok iyi savaştılar. Çok zorlu 8 maç oynadık. Oyuncularıma fedakarlıklarından ve hedefe ulaştıklarından dolayı tebrik ediyorum." dedi.

Pereira, Alanyaspor başkanı ve yönetim kuruluna kendilerine güvendikleri için teşekkür etti.

 



Tümü
 Reklam