Galatasaray'da 75 milyonluk çukur!

Kupada rotasyonlu kadroyla Akhisar'a elenen Galatasaray'da doğru düzgün forma giymeyenlerin yıllık ücreti toplam 15 milyon euroyu buluyor. Yani 75 milyon lira!..

calendar 20 Nisan 2018 08:14
Haber: Akşam
Galatasaray'da 75 milyonluk çukur!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (4)
Google News
Türkiye Kupası'nda Akhisar'a 2-0 kaybederek elenen Galatasaray'da maç sonu Fatih Terim'in açıklamaları çok konuşulmuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı, "Fazla forma giymeyen arkadaşların bize yardımı dokunur mu diye düşündük ama olmadı. Hayal kırıklığına uğradım. Mayıs ve haziranda gereken yapılacak" dedi.

Bunun üzerine hem Akhisar kadrosunda bulunanlar hem de sahada görülmeyenlerin aldığı yıllık ücretler merak uyandırdı. Bu futbolcuların birçoğunun mukavelesi sezon sonunda tamamlanacak. Yani artık son demleri. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla UZATILMAYACAK

Ayrıca kiraya verilenler de var. Ancak şu anda kadroda bulunanların takıma maliyeti 15 milyon euroyu buluyor.

Bu futbolcular, garanti ücretlerinin yanında maç başı da kazanıyor. Bu paranın Türk Lirası'nda karşılığı ise 75 milyon! Fatih Terim, sezon sonunda boşa çıkacak isimlerin tamamıyla mukavele yenilenmesini istemiyor. Mukavelesi sürenler de satılabilir.



Tümü
 Reklam