Galatasaray, Carlos Bacca için pusuda

Galatasaray, Milan'ın kadrosunda düşünmediği Carlos Bacca'ya yaptığı transfer teklifinin cevabını bekliyor. İtalyan devi, bonserviste 7.5 milyon Euro indirim yaparsa imzalar atılacak.

calendar 28 Mayıs 2017 11:51
Haber: Sözcü
Galatasaray, Carlos Bacca için pusuda
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (3)
Google News
Galatasaray, Milan'ın satış listesine koyduğu golcü oyuncu Carlos Bacca için yeniden atağa geçti. Podolski'nin takımdan ayrılacak olmasından dolayı en az iki forvete ihtiyaç duyan sarı-kırmızılılar, 30 yaşındaki futbolcu için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla La Gazetta dello Sport'un haberine göre Bacca'nın bonservisi 7.5 milyon Euro. Oyuncu da senelik 3.5 milyon Euro kazanıyor.

Milan ile iş ortaklığı yapmaya hazırlanan Galatasaray'da, Sportif Direktör Cenk Ergün söz konusu rakamı biraz daha alt seviyeye çekip transferi sonlandırmak için pazarlıklarını sürdürüyor. Kiralama yöntemi de alternatif bir tercih olarak duruyor.

Ergün'ün, 'çizme'de Juventus'un Gana'lı ön liberosu Asamoah ile de teması sürüyor. Asamoah da İstanbul'a gelmeye hazır.





Tümü
 Reklam