Enes Ünal, Villarreal'i kurtaramadı!

İspanya La Liga'da Villarreal, sahasında ağırladığı Alaves'e sürpriz bir şekilde 2-1 mağlup olurken Milli futbolcu Enes Ünal'ın son anlarda çektiği şut direkten döndü.

calendar 10 Şubat 2018 16:52
Haber: Sporx.com
Enes Ünal, Villarreal'i kurtaramadı!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
İspanya La Liga'nın 23. haftasında üst sıraları zorlayan Villarreal, sahasında Alaves'i ağırladı. 2-0 geriye düşen Villarreal, son dakikaya kadar baskılarını sürdürse de istediğini alamadı ve Alaves'e 2-1 mağlup oldu. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Üst üste 2. galibiyetini alan ve rahat bir nefes alan Alaves'e kritik 3 puanı getiren goller 40. dakikada Rodrigo Ely ve 71. dakikada Ibai'den geldi. Villarreal'de 77. dakikada Carlos Bacca'nın attığı gol ise puan için yeterli olmadı.

ENES, DİREĞİ GEÇEMEDİ

Ev sahibi ekipte Milli futbolcu Enes Ünal, karşılaşmanın 58. dakikasında oyuna girerken 85. dakikada yaptığı kafa vuruşu üst direkten döndü.

Bu sonucun ardından Villarreal, üst üste 2. kez kaybetti ve 37 puanla 5. sırada kaldı. Alaves ise puanını 25 yaparak 16. sırada kendisine yer buldu ve alt sıralardan uzaklaştı.



Tümü
 Reklam