Ronaldo'suz Juventus'un tadı yok

Serie A'nın 5. haftasında Juventus, sahasında Hellas Verona ile 1-1 berabere kaldı. Merih Demiral 90 dakika sahada başarılı bir mücadele verdi.

calendar 26 Ekim 2020 00:43 | Son Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2020 00:45
Ronaldo'suz Juventus'un tadı yok
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
İtalya Serie A'nın 5. hafta mücadelesinde Juventus, sahasında Hellas Verona'yı konuk etti. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Allianz Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Mücadelenin ilk yarısı golsüz sona ererken ikinci yarıya Verona oyuncu değişiklikleri ile başladı ve aranan gol 60. dakikada Favilli'den gelirken Verona öne geçti.

61. dakikada oyuna giren Kulusevski 77. dakikada golünü atarak maça dengeyi getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.

Juventus'ta Milli futbolcumuz Merih Demiral 90 dakika sahada kalırken oynadığı futbolla göz doldurdu. Verona'daki temsilcimiz Mert Çetin ise maç kadrosunda yer almadı.

Bu skorun ardından Juventus 9 puana, Verona ise 8 puana yükseldi. Juventus son 3 maçında 3 beraberlik almış oldu.



Tümü
 Reklam