Ederson'un eşi Lais Moraes'ten Fenerbahçelilere mesaj

Fenerbahçe kalecisi Ederson'un eşi Lais Moraes, Fenerbahçe taraftarlarının tepkisinin ardından açıklama yayınladı:

SPORX AI BAKIŞI
calendar 25 Ocak 2026 23:48 | Son Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2026 00:23
Haber: Sporx.com
Ederson'un eşi Lais Moraes'ten Fenerbahçelilere mesaj
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (7)
Google News
Fenerbahçe taraftarları Göztepe maçından sonra kaleci Ederson'un eşinin sosyal medyasında paylaştığı eğlenceli videoya tepki gösterdi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Sosyal medya hesabından tepkilere ve olumsuz yorumlara yanıt veren Lais Moraes, sarı-lacivertli taraftarları moralli olmaya çağırdı.

Lais Moraes paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Önce başka bir video paylaşmıştım. Ancak sahte destekçilere ve buraya saldırmak için gelen rakip taraftarlara yönelik daha güçlü bir videom olduğunu düşünüyorum.

Futbol dünyasında yeni değilim. Bu yolda çok fazla nankörlük yaşadık. Takımın kötü bir dönemde geçtiğine inanmıyorum. Kısa süre önce bir kupa kazandık. Sadece bir maç yüzünden hemen vazgeçmek, yargılamak ve hakaret etmek doğru değil. Biraz bekleyin. Sıradaki videolar geliyor. Unutmayın, Instagram'da istediğim zaman istediğim şeyi paylaşıyorum."





Tümü
 Reklam