Fatih Terim'in ilk tercihi Ally Samatta!

Galatasaray'da "Falcao gelecek mi?" diye merak edilirken, Fatih Terim'in tercihinin Ally Samatta olduğu ortaya çıktı.

calendar 20 Temmuz 2019 09:03 | Son Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2019 09:39
Haber: Hürriyet
Fatih Terim'in ilk tercihi Ally Samatta!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (3)
Google News
Jean Michael Seri'yi kadrosuna katmasının ardından 'golcü' takviyesine odaklanan Galatasaray'ın dünyaca ünlü golcü Falcao ile temasa geçmesi büyük yankı uyandırdı.

Monaco'dan elde ettiği 8 milyon Euro'luk ücreti G.Saray'dan talep eden Falcao'nun gelişi yüksek maliyeti nedeniyle askıda tutulurken, Ally Samatta gündemde yer alan diğer isim oldu. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla İlk fiyat 15 milyon Euro

İdari Menajer Şükrü Hanedar'ın, Belçika'ya giderek transferi için görüştüğü Samatta'yı bizzat Fatih Terim'in istediği ortaya çıktı.

Samatta için Genk Kulübü 15 milyon Euro'dan kapıyı açmıştı. Fatih Terim'in mevcut transfer maliyetleri içinde, genç, gelişime açık ve gelecekte bonservis geliri de yaratabileceğine inandığı için Samatta'yı istediği öğrenildi. Tanzanyalı golcü geçtiğimiz yıl Genk forması ile çıktığı 51 maçta 32 gol 6 asistlik performans sergilemişti.





Tümü
 Reklam