Mondragon: "Muslera benden iyi"

Dünya Kupası nedeniyle Moskova'da bulunan Galatasaray'ın eski file bekçisi Faryd Mondragon, Fatih Terim'i "Süper" olarak tanımlarken, şu anki kaleci Muslera'yı da göklere çıkardı.

calendar 20 Haziran 2018 06:59 | Son Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018 07:42
Haber: Milliyet
Mondragon: 'Muslera benden iyi'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (2)
Google News
Dünya Kupası nedeniyle Moskova'da bulunan Galatasaray'ın eski file bekçisi Faryd Mondragon, Fatih Terim'i "Süper" olarak tanımlarken, şu anki kaleci Muslera'yı da göklere çıkardı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Kazanılan şampiyonlukta teknik direktör Fatih Terim'in büyük etkisi olduğunu ifade eden Mondragon, "Süper Terim" yorumunu yaptı.

Sarı-kırmızılı eski kaleci, şu an görev yapan Uruguaylı file bekçisi için şunları söyledi:

"Benden iyi kaleci... Kaleciler takım için önemli. Muslera zaten çok iyi kaleciydi. Onun da kurtarışları belirleyici oldu. Açıkçası benden sonra Galatasaray kalesinde Muslera gibi birini görmek beni rahatlatıyor ve mutlu ediyor. Kalenin emin ellerde olduğunu bilmek güzel."



Tümü
 Reklam