Lafata: "İstanbul'da atmosfer zor olacak!"

EURO 2016 elemeleri kapsamında 10 Ekim Cuma akşamı A Milli Takımımız'la karşılaşacak olan Çek Cumhuriyeti'nde golcü oyuncu David Lafata, açıklamalarda bulundu.

calendar 08 Ekim 2014 22:27 | Son Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2014 22:39
Haber: Sporx.com dış haberler
David Lafata
David Lafata
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
SPORX DIŞ HABERLER- EURO 2016 elemeleri kapsamında 10 Ekim Cuma akşamı A Milli Takımımız'la karşılaşacak olan Çek Cumhuriyeti'nde golcü oyuncu David Lafata, açıklamalarda bulundu. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Geçen sezon iki takım arasında Manisa'da yapılan ve Çek Cumhuriyeti'nin 2-0 kazandığı hazırlık maçında gollerin altına imzasını atan Lafata, İstanbul'da oynanacak karşılaşmanın atmosfer açısından çok farklı geçeceğini söyledi.

Çek basınına konuşan Lafata; "İstanbul'dakiş stadyumlara her zaman "cehennem" benzetmesi yapılır. Galatasaray'la orada karşılaşmıştım. Gerrçekten farklı bir deneyimdi benim için. Böyle atmosferi yüksek ortamları çok seviyorum. Boş tribünlerdense bu şekilde dolu bir stadyumda oynamayı tercih ederim." açıklamasında bulundu.

Tümü
 Reklam