Fenerbahçe'den Londra'da üçlü taarruz

Fenerbahçe transferin bitimine 1 hafta kala, yabancı takviye için gaza bastı.Gündemde Drinkwater, Moses ve Johansen var.

calendar 23 Ocak 2019 08:36
Haber: Sabah
Fenerbahçe'den Londra'da üçlü taarruz
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (7)
Google News
Fenerbahçe transferin bitimine 1 hafta kala, yabancı takviye için gaza bastı. Sarı-lacivertliler, 3 önemli yabancıyla anlaşma noktasına geldi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Moses ve Drinkwater konusunda Chelsea ile görüşmelerini sürdürdüğü, oyuncuların kariyerlerine Premier Lig'de devam etme ısrarı nedeniyle son kararın beklendiği ifade edildi. Moses ve Drinkwater, Premier Lig'den talipleri çıkmazsa transferin son günlerine doğru sarılacivertlilere yeşil ışık yakacak.

Fenerbahçe'nin temasta olduğu son isim ise Fulham'ın Norveçli orta saha oyuncusu Stefan Johansen... Sezon sonu sözleşmesi biten oyuncuyla görüşmelerde son noktaya gelindi





Tümü
 Reklam