Ankaragücü'nden Manisasporlu isme kanca

TFF 2'nci Lig'e ağır borç yükü, transfer yasağı ve dağılmış bir kadroyla düşen Manisaspor'da kongre tarihi 3-10 Haziran olarak belirlenirken kadrodan kopmalar da sürüyor.

calendar 21 Mayıs 2018 14:03 | Son Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018 08:21
Haber: DHA
Ankaragücü'nden Manisasporlu isme kanca
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
TFF 2'nci Lig'e ağır borç yükü, transfer yasağı ve dağılmış bir kadroyla düşen Manisaspor'da kongre tarihi 3-10 Haziran olarak belirlenirken kadrodan kopmalar da sürüyor. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Geçtiğimiz günlerde genç oyunculardan Mehmet Enes ve Asım'ın sözleşmelerini feshettiği Manisaspor'da alacakları için Futbol Federasyonu'na başvurduktan sonra serbest kalmak üzere olan Alper Önal'a Süper Lig'in yeni takımı Ankaragücü'nün talip olduğu öğrenildi.

Ligde bu sezon 18 maçta forma giyen 22 yaşındaki forvet, 9 Haziran'a kadar alacakları ödenmezse serbest kalma hakkı elde edecek.



Tümü
 Reklam