Trabzonspor'un en golcü iki ismi...

Spor Toto Süper Lig'de ilk 10 haftada Trabzonspor'da kaleci Onur Kıvrak ve stoper Jan Durica en çok süre alan, Yusuf Erdoğan ile Ogenyi Onazi ise en golcü isimler oldu.

calendar 14 Kasım 2016 08:44
Haber: Milliyet
Trabzonspor'un en golcü iki ismi...
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Spor Toto Süper Lig'de ilk 10 haftada Trabzonspor'da kaleci Onur Kıvrak ve stoper Jan Durica en çok süre alan, Yusuf Erdoğan ile Onazi ise en golcü isimler oldu. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Ersun Yanal, 25 kişilik futbolcu kadrosunda 19 oyuncusuna forma şansı verdi, en çok süre alan oyuncular ise, 10 maç boyunca sahada tutulan Onur Kıvrak ile Jan Durica oldu. Yanal, Mehmet Ekici'ye 10 maçta 838 dakika, Okay Yokuşlu'ya da 10 maçta 725 dakika dakika şans tanıdı.

Öte yandan, ilk 10 haftada atılan 7 golün 4'ü Onazi ve Yusuf Erdoğan'dan geldi. Onazi ve Yusuf 2'şer golle en golcü isimler oldu.



Tümü
 Reklam