Stanimir Stoilov: "İlk maç sıkıntıları görmek adına bizim için fırsat oldu"

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Antalyaspor'la 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, maçın özellikle hava şartları nedeniyle zorlu geçtiğini belirtti.

calendar 11 Ağustos 2024 01:27 | Son Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2024 02:50
Haber: AA, Fotoğraf: AA
Stanimir Stoilov: 'İlk maç sıkıntıları görmek adına bizim için fırsat oldu'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, "İlk maç sıkıntıları görmek adına bizim için fırsat oldu. Bunların üzerine çalışacağız ve takım olarak çok daha iyi olmak için her şeyimizi vereceğiz." dedi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Stoilov, Corendon Airlines Antalya Stadı'nda Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hava şartları nedeniyle çok zor bir maç olduğunu söyledi.

İki takımın da sahada en iyisini yapmaya çalıştığını belirten Stoilov, "İki takımda iyi futbol oynamaya çalıştı. Antalyaspor topa daha fazla sahip oldu ancak biz daha fazla gol pozisyonu bulduk. Gole çeviremedik. İlk maç sıkıntıları görmek adına bizim için fırsat oldu. Bunların üzerine çalışacağız ve takım olarak çok daha iyi olmak için her şeyimizi vereceğiz." diye konuştu.





Tümü
 Reklam