Galatasaray'da bütün kapılar Fatih Terim'e açılıyor

Galatasaray, resmi internet sitesinden bugün yaptığı açıklamada dikkat çeken Fatih Terim ve Mircea Lucescu mesajı yayınladı.

calendar 03 Ağustos 2017 15:21 | Son Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2017 11:22
Haber: Haberturk
Galatasaray'da bütün kapılar Fatih Terim'e açılıyor
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (31)
Google News
Galatasaray'da Fatih Terim sesleri... Sarı-Kırmızılı yönetim, milli takımdaki görevini bırakan deneyimli hoca ile masaya oturacak. Önümüzdeki hafta yapılacak görüşmeleri Sarı-Kırmızılı yöneticiler yapacak. Fatih Terim, teklife sıcak bakarsa Başkan Dursun Özbek devreye girecek. Başkanın kardeşi Mehmet Özbek, Fatih Terim'e sıcak bakmamasına rağmen Dursun Özbek'in Terim'i çok istediği öğrenildi. Çünkü Mayıs ayında Galatasaray'da başkanlık seçimi var. Başkan, iyi transferler yaptı. Takımı da iyi bir hocaya teslim ederek risk almak istemiyor.

AÇIK AÇIK FATİH TERİM MESAJI

Galatasaray Spor Kulübü, resmi internet sitesinden Mircea Lucescu hakkında bir açıklama yayınlandı. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Kulübümüz tarafından, Türkiye Futbol Federasyonu henüz Türkiye Futbol Direktörü Sayın Fatih Terim ile yolları ayırma kararı almadan önce, Sayın Mircea Lucescu'ya Sportif A.Ş. bünyesinde üst düzey yöneticilik teklifi yapılması yönünde bir adım atılmıştı. Ancak bu konudaki istişareler sürerken Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi, kendisine Türk Milli Takımı'nın teknik direktörlüğü görevini teklif etti. Sayın Lucescu da bu teklifi değerlendirerek görevi kabul etti. Sayın Lucescu'ya Milli Takım'da başarılar diler, yaşanan süreci spor kamuoyunun takdirine sunarız" dedi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla


RESMİ SİTEDEN AÇIK AÇIK FATİH TERİM MESAJI

Galatasaray'ın Mircea Lucescu hakkında yaptığı açıklamanın satır aralarında verilen mesajlar dikkat çekti. Lucescu için TFF'ye tepki gösteren Galatasaray, diğer bir yandan da Fatih Terim'e açık kapı bıraktı. Lucescu ile görüşmelere Fatih Terim A Milli Takım'dayken başlandığının altını çizen sarı-kırmızılı kulüp, Terim görevi bıraktıktan sonra Lucescu ile görüşmelerde bulunulduğuna vurgu yaptı ve "Terim boştayken, Lucescu'ya gittiler" eleştirilerinin de önüne geçerek bir nevi Fatih Terim - Lucescu tercihinde Lucescu'nun tercih edilmeyeceğinin de mesajı verildi.



Tümü
 Reklam