Uğurcan Çakır: "İlk 5'e girmeyi hedefliyoruz"

Trabzonspor'un kaleci Uğurcan Çakır, Eyüpspor maçının ardından konuştu.

calendar 10 Şubat 2025 22:33
Haber: Sporx.com, Fotoğraf: AA
Uğurcan Çakır: 'İlk 5'e girmeyi hedefliyoruz'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, sahalarında Eyüpspor'u 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Mücadeleyi değerlendiren Çakır, "Çok önemli bir maçtı bizim için. İlk 5'e girmeyi hedefliyoruz, Eyüp de ilk 5 için rakiplerimizden birisi. Kazanmak istiyorduk ve bunu başardık. İki takım da çok iyi mücadele etti, biz hedefimiz için çalışacağız." dedi. 

Performansı hakkında konuşan Milli kaleci, "Kendi adıma mutluyum, çok çalışıyorum. En iyi performansımı vermeye çalışıyorum. Herkes çok iyi mücadele ediyor, antrenmanlarda takımı görüyorum. Biraz öz güven sorunu, adaptasyon sorunu oldu ilk başta. Bizim için bu sezonun önemli sorunlarından birisi çok fazla arkadaşımızın takıma katılmasıydı." ifadelerini kullandı. 

Son olarak yeniden baba olmanın mutluluğunu ifade eden Çakır, "Yeniden baba olmak çok güzel bir duygu. Açıklanacak bir duygu değil. Allah isteyen herkese versin. Allah onlara sağlık versin." ifadeleriyle sözlerini noktaladı.



Tümü
 Reklam