Mehmet Özkan projesini açıkladı: Sokak Futbolu

TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu'da emekliye ayrılacak olan ve kulübü devretmeye hazırlanan başkan Seyit Mehmet Özkan, aklında Sokak Futbolu projesi olduğunu açıkladı.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 13 Ağustos 2025 12:41
Haber: DHA, Fotoğraf: DHA
Mehmet Özkan projesini açıkladı: Sokak Futbolu
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu'da emekliye ayrılma kararı alan ve kulübü devretmeye hazırlanan başkan Seyit Mehmet Özkan, "Kafamda sokak futbolunu canlandırma projesi var" dedi.

Maçlarda çocuklara yetişkin muamelesi yapıldığını görmekten bıktığını dile getiren başkan Özkan, "Akademi terimi bu topraklara epey bol geldi. Bu topraklarda akademi eşittir doğal yetenekli çocuğun yeteneğini köreltme merkezi. Doğal yeteneği işlemek ile takım oyunu oynatmak arasındaki ince çizgiyi herkes kaçırıyor. Birçok doğal yetenek kayboluyor gidiyor" diye konuştu. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla 'KAFAMDA SOKAK FUTBOLUNU CANLANDIRMA PROJESİ VAR'

A takımı devrettikten sonra Türkiye'deki tüm futbol okullarını ziyaret edeceğini söyleyen Seyit Mehmet Özkan şöyle konuştu: "Kafamda sokak futbolunu canlandırma projesi var. Kar amacı gütmeyen çocuk sokak futbolu etkinlikleri. Maçta hakem yok, antrenör yok, kaleler odun parçasından, isteyen istediği formayla veya tişörtle oynayabilir. Ağlamak var, sevinmek var, arada bir hırlaşmak var ama küfür kesinlikle yok. En önemli kural ise seremonide herkes birbiriyle tokalaşacak, sadece eller değil gözler de birleşecek. Maçın sonunda ise galip takım kendi ceza sahasına çekilecek. Mağlup takım oyuncuları yürüyerek galip takımın ceza sahasına gelecek. Sıraya dizilecekler, hep birlikte alkışla onları kutlayacaklar."

Tümü
 Reklam