Jese'nin menajerinden açıklama: "Las Palmas'a yakın"

Paris Saint-Germain'in 23 yaşındaki forveti Jese Rodriguez'in menajeri Armanda Ufarte, İspanyol oyuncunun Las Palmas'a transferinin yakın olduğunu söyledi.

calendar 09 Ocak 2017 14:31
Haber: Sporx.com dış haberler
Jese'nin menajerinden açıklama: 'Las Palmas'a yakın'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Sezon başında Zlatan Ibrahimovic'in takımdan ayrılmasının ardından Real Madrid'ten PSG'ye transfer olan ve bekleneni veremeyen Jese Rodriguez'in menajerinden açıklama geldi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Real Madrid'ten 25 milyon euro bonservis bedeli karşılığında PSG'ye transfer olan ve 14 maçta 2 gol atabilen Jese için Roma ve Las Palmas'ın teklif yaptığı açıklandı.

Jese'nin Las Palmas forması giymek için ücretinde indirim yapmayı kabul ettiği ve Las Palmas'ın kulübüyle anlaşmasını beklendiği kaydedildi. Roma'nın ise Fransız ekibiyle anlaştığı ancak Jese'nin istemediği ileri sürüldü.

"LAS PALMAS DAHA İLGİ ÇEKİCİ"

La Liga'nın Jese için daha ilgi çekici olduğunu dile getiren menajer Ufarte, "Açıkçası Las Palmas için oynamak daha ilgi çekici geliyor. Ayrıca İspanya onun evi. Las Palmas'ta İspanya'nın en iyi antrenörlerinden biri ve muhteşem bir futbolcu grubu var" ifadelerini kullandı.

 



Tümü
 Reklam