Maribor'da 2 genç futbolcu yaşamını yitirdi

Maribor'un 2 genç futbolcusu trafik kazasında öldü, biri ağır iki oyuncusu ise yaralandı.

calendar 03 Ağustos 2016 19:23
Haber: AA
Maribor'da 2 genç futbolcu yaşamını yitirdi
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Slovenya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Maribor'un 2 genç oyuncusu, trafik kazasında hayatını kaybetti.  Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "B takımında yer alan 20 yaşındaki Damjan Marjanovic ve 21 yaşındaki Zoran Baljak geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybetti. Aldığımız acı haber bizi derinden etkiledi. Acımasız kader, mor ailemizden iki genç üyemizi bizden ayırdı. Huzur içinde yatın. Anılarınız daima canlı kalacak." ifadeleri yer aldı.

UEFA da internet sitesinden vefat eden futbolcular için başsağlığı mesajı yayımladı. Açıklamada, 2 futbolcunun öldüğü, 19 yaşındaki kaleci Ljubomira Moravca'nın ağır yaralı, aynı yaşta olan savunma oyuncusu Ziga Lipuscek'in ise hafif yaralı olarak hastanede tedavi altında oldukları duyuruldu.

Maribor'un UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yarın karşılaşacağı İskoç rakibi Aberdeen de rakibine başsağlığı dileyip, büyük üzüntü duydukları mesajını iletti.

 


Tümü
 Reklam