Lonzo: "Babamın değişmesini istemiyorum"

NCAA yıldızı Lonzo Ball, babası LaVar Ball'un kendisiyle alakalı genel tutumundan rahatsız olmadığını ve hiç değişmesini istemediğini söyledi.

calendar 28 Mayıs 2017 13:52
Haber: Sporx.com
Lonzo: 'Babamın değişmesini istemiyorum'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
NCAA yıldızı Lonzo Ball, babası LaVar Ball'un kendisiyle alakalı genel tutumundan rahatsız olmadığını ve hiç değişmesini istemediğini söyledi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla LA Times gazetesinde yazılan bir habere göre, Lonzo, babası için "Benim için komik. Ben sadece gülüyorum. En başından beri böyle biri olduğunu biliyorum. Şimdi sürekli TV'ye çıktığı için tüm Amerika onu yeni görüyor. Kendini sergilemeyi sevdiğini biliyorum, onun için iyi bir durum. Umarım hep aynı kalır. Babamın değişmesini istemiyorum." şeklinde konuştu.

Los Angeles Lakers yöneticisi Rob Pelinka ve takım başkanı Magic Johnson da LaVar'ın ebeveynliği konusunda problemleri olmadığını geçmişte açıklamışlardı.



Tümü
 Reklam