Galatasaray'da kaleye iki genç aday

Fatih Terim, "Kaleye yerli isim alacağız" derken, gündemdeki oyunculara ulaşıldı. Cim Bom, Altınordu'dan Erce Kardeşler ve Adanaspor'un 20 yaşındaki file bekçisi İrfan Can Eğribayat'la temasa geçti.

calendar 11 Temmuz 2018 08:47 | Son Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2018 20:32
Galatasaray'da kaleye iki genç aday
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (7)
Google News
İsviçre kampında önceki gün yaptığı açıklamalarda kaleci transferine de değinen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Yerli bir isim arıyoruz" demişti. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Fanatik Gazetesi'nden Ömer Necati Albayrak'ın haberine göre, Sarı- Kırmızılılar'ın radarına giren iki isim var. Bunlardan ilki Erce Kardeşler. Altınordu'nun başarılı file bekçisi ile Standart Liege de yakından ilgileniyor. 24 yaşındaki eldiven, geçen sezon 1.Lig'de 28 maça çıktı.

Gündemdeki diğer oyuncu da Adanaspor'un 20 yaşındaki kalecisi İrfan Can Eğribayat. 1.93'lük genç isim, Milli Takım'ın tüm altyaş kategorilerinde görev yaptı.

İrfan Can, geçen sezon da 22 maçta kaleyi korudu. Yönetim, uygun şartların oluşması halinde iki kaleciden birini takıma kazandırmak istiyor.





Tümü
 Reklam