Caner Erkin'in alnını yaran cisim!

Fenerbahçe'nin Orduspor ile deplasmanda oynadığı maçta sarı-lacivertli futbolcu Caner Erkin'in alnı tribünden gelen bir yabancı madde sonrasında yarıldı.

calendar 07 Nisan 2013 20:32
Haber: Sporx.com
Caner Erkin'in alnını yaran cisim!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Orduspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe'de sol kanat oyuncusu Caner Erkin'in tribünden gelen bir cisim sonrasında alnında yarılma meydana geldi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Karşılaşmanın 63. dakikasında taç çizgisi önünde rakibinden topu kapmak isteyen Caner Erkin, alnına gelen yabancı madde sonrasında yerde kaldı. Alnını tutan Caner Erkin'e hemen Fenerbahçe sağlık görevlileri müdahalet etti.

Taç çizgisinin önünde Caner Erkin'in tedavisi yapılırken, tribünden gelen bir cisim de Fenerbahçe' sağlık görevlisinin yüzüne geldi.

Öte yandan Caner Erkin, tedavisinin ardından maçın hakemi İlker Meral'e bir şeyler anlatırken, tribünleri işaret etti.





Tümü
 Reklam