PFDK'den Necip Uysal ve Ersin Destanoğlu kararı

PFDK, Necip Uysal ve Ersin Destanoğlu için idari tedbirin kaldırılmasına ve yargılamanın tedbirsiz olarak devamına karar verdi.

calendar 12 Kasım 2025 14:35 | Son Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2025 14:54
Haber: Sporx.com
PFDK'den Necip Uysal ve Ersin Destanoğlu kararı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (20)
Google News

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bahis soruşturması kapsamında disipline sevk edilen Ersin Destanoğlu ile Necip Uysal için idari tedbirin kaldırılmasına ve yargılamanın tedbirsiz olarak devamına karar verdi.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla TFF'den yapılan açıklamada, iki futbolcunun tedbirin kaldırılmasına yönelik itirazının incelendiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Dosya içindeki bilgi ve belgeler ile dilekçe ekinde sunulan evraklar bir arada değerlendirilerek; idari tedbirin kaldırılmasına ve yargılamanın tedbirsiz olarak devamına karar verilmiştir."

NECİP VE ERSİN'DEN DAVA HAZIRLIĞI

Beşiktaşlı futbolculardan Necip Uysal ve Ersin Destanoğlu, konuyla ilgili olarak yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Necip Uysal kendisiyle ilgili yaşanan bu durumun ardından "Tazminat davası açacağım, bu işin sonuna kadar gideceğim." ifadelerini kullandı.

Ersin Destanoğlu ise "Hakkımı arayacağım, tazminat davası açacağım." dedi.



Tümü
 Reklam