Muhammed Salah ıslıklardan kulaklarını kapattı!

Liverpool'un Mısırlı yıldızı Muhammed Salah, Galatasaray maçında ıslık seslerinden rahatsız oldu.

calendar 30 Eylül 2025 22:42 | Son Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2025 23:08
Haber: Sporx.com
Muhammed Salah ıslıklardan kulaklarını kapattı!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (3)
Google News
Galatasaray tribünlerinden, Liverpool ile oynanan maçta, İngiliz ekibinin topla buluştuğu anlarda inanılmaz ıslık sesleri yükseldi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Liverpool'da maça yedek başlayan Muhammed Salah, ıslıklardan rahatsız olduğu için kulaklarını kapattı.

Salah'ın sesten rahatsız olduğu anlar kameralara yansıdı.

İNGİLİZ GAZETECİDEN PAYLAŞIM

Öte yandan İngiliz gazeteci Lewis Steele, Galatasaray stadındaki atmosferle ilgili şu paylaşımı yaptı;

"Sanırım bir futbol maçında şimdiye kadar hatırladığım en gürültülü ve en saldırgan atmosfer bu. Tam anlamıyla çılgın bir yer."

CANLI YAYINDA ZOR ANLAR

Ayrıca ünlü spiker Jon Champion canlı yayın sırasında "Sen konuşuyorsun ama ben ne anlattığını duymuyorum! Bu ortam nedir böyle..." derken, eski İngiliz futbolcu Alan Shearer ise "Burası elektrik dolu!" ifadelerini kullandı.



Tümü
 Reklam