Arama Logo

Beşiktaş'ın Avusturya kampını geniş kadro bozdu!




Paylaş:

Google News
4
AVUSTURYA KAMPI SONA ERDİ!

Beşiktaş’ın Avusturya kampı sona erdi. Siyah beyazlılar kondisyon açısından verimli ancak taktiksel olarak verimsiz bir kamp dönemi geçirdi. Yeni kondisyoner Jonny Northeast’in antrenmanlarıyla takım oldukça güçlendi. Özellikle sezon içinde bu çalışmaların etkilerinin çok açık şekilde görülmesi bekleniyor.

AVUSTURYA KAMPI SONA ERDİ!
3
GENİŞ KADRO ZORLUK YAŞATTI!

Ole Gunnar Solskjaer de bu durumdan oldukça memnun ancak Norveçli teknik adamı kamptaki geniş kadro çok zorladı. Tam 38 kişi ile gidilen kamp kadrosu, Orkun Kökçü’nün gelişiyle 39’a çıktı.

GENİŞ KADRO ZORLUK YAŞATTI!
2
KADRODA DARALMA!

Solskjaer’i taktiksel çalışmalar yaparken bu durum oldukça zorladı. Tecrübeli teknik adam kadronun acilen daraltılmasını istiyor. Son hazırlık maçının ardından Shakhtar Donetsk maçının önemine bu anlamda dikkati çeken Norveçli çalıştırıcı, “Bence ilk 11’de oynayabilecek 16-17 oyuncuyla başlamamız gerekiyor. Üzerine genç oyuncuların olması gerekiyor. Çok fazla oyuncu olursa teknik direktör için zorlayıcı bir durum” sözlerini kullanmıştı.

KADRODA DARALMA!
1
ADALI'DAN GEDSON AÇIKLAMASI

Gedson’un bonservisinin tamamını almak isteyen Beşiktaş’ta başkan Serdal Adalı, Benfica ile görüşmesini anlattırken “Bonservisinin yüzde 100’ünü almadığım sürece sözleşmesini uzatacağım, zaten benim oyuncum. Beşiktaş’ta oynamaya devam eder” dedi.

ADALI'DAN GEDSON AÇIKLAMASI