Final bilançosu; 140 taraftar gözaltında!

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin oynandığı Münih'te 140 taraftar, geçici olarak gözaltına alındı

calendar 20 Mayıs 2012 15:40
Haber: AA
Final bilançosu; 140 taraftar gözaltında!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Almanya'nın Münih kentinde dün akşam Bayern Münih ile FC Chelsea arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finali öncesinde ve sonrasında, 140 taraftarın çeşitli suçlardan geçici olarak gözaltına alındığı bildirildi.

Münih polisinin bir sözcüsü, işlenin suçların biletsiz toplu taşım araçlarına binmekten adam dövmeye kadar uzandığını, ancak olayların çoğunun içkiden kaynaklandığını ve hiç birinin ciddi olmadığını belirtti.

İfadeleri alınan bu kişilerden çoğunun serbest bırakıldığını ifade eden sözcü, Bayern Münih'in yenilgisine üzülmelerine rağmen, neşeli İngiliz taraftarlarının fazlaca büyük bir olay çıkarmadığını kaydetti.

Bayern Münih, dünkü maçta penaltı atışları sonucunda FC Chelsea'ye yenilerek kupayı İngilizlere kaptırmıştı.

Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
Tümü
 Reklam