1907 Fenerbahçe, zaferi elinden kaçırdı!

1907 Fenerbahçe, League of Legends'taki ilk maçını kazandı ama ikinci maçta zaferi elinden kaçırdı, Galakticos ile puanları paylaştı.

Haber; Sporx.com
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
1907 Fenerbahçe, zaferi elinden kaçırdı!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
21 Ocak 2017 21:08
Son güncelleme 23 Ocak 2017 14:27
League of Legends Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi ilk haftasında 1907 Fenerbahçe, Galakticos ile karşılaştı.

1907 Fenerbahçe, ilk maçın erken oyununda çok büyük bir üstünlük kurdu. İlk 10 dakikada altında rakibine büyük bir fark atan ve tüm koridorları ittirmeye başlayan 1907 Fenerbahçe, ilk kanı aldıktan sonra, ejderhayı aldı ve arkasından ilk kuleyi aldı. İnanılmaz bir ivme yakalayan Fenerbahçe, Reach ile orta koridorda yakaladığı, Frozen ile desteklediği üstünlüğünü, takım kaptanı Thaldrin'in takım savaşlarındaki harika oyunu ile kar topu etkisini yakaladı ve 28 dakikada maçı oldukça rahat bir şekilde aldı.

İkinci maçta 1907 Fenerbahçe, ilk maçtaki başarılı kompozisyonundan vazgeçerek geç oyunu hedefleyen bir seçim yaptı. Galakticos ise daha dengeli çıktığı seçim ekranının arkasından, Kalista ile ilk kanı dökerek kar topu etkisini yakaladı. Galakticos'un maçtaki tüm ejderhaları ve Baron'u almasına karşın Fenerbahçe, kuleleri alması ve Thaldrin'in kritik anlardaki skorlarıyla maçın içinde kalmayı başardı. Geç oyunu hedefleyen kompozisyonuna rağmen 1907 Fenerbahçe, burada bireysel hatalar ve skor vermeler sonucunda direnerek çevirdiği oyunda geriye düştü. Galakticos, uzun süre maça nokta koymayı başaramadı. 46. dakikada SozPurefect'in 3'te 3'ünün ardından Galakticos maça nokta koymayı başardı.

Böylece seri 1-1 sona erdi ve iki takım da 1'er puanı paylaşmış oldu.

Fenerbahçe, bir sonraki maçını pazartesi günü Team AURORA ile oynayacak. Galakticos ise pazar günü CREW karşısında ikinci maçına çıkacak.

Tümü
 Reklam