Pereira'dan milli rotasyon

Pereira, yorgun dönen millilerden Caner Erkin, Şener Özbayraklı ve Ozan Tufan'ı dinlendirirken Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım ve Diego Ribas'a 11'de görev verecek.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 17 Ekim 2015 05:01 | Son Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015 09:57
Haber: Akşam
Pereira'dan milli rotasyon
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Fenerbahçe'de Kayserispor maçı hazırlıkları devam ederken Vitor Pereira'nın en büyük sıkıntısı milli takımlarından dönen oyuncuların yıpranmışlıkları... Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Hem Türk milli takımı hem de yabancı milli takımlarda forma giyen isimler Samandıra'da yorgun halleri nedeniyle sadece rejenerasyon idmanına tabii tutuldu. Fiziksel ve mental anlamdaki bu yorgunluk hali nedeniyle Pereira, Kayserispor maçında daha dinç ve az yıpranmış isimleri tercih edecek.

Boşa atmışlık ve ruh gibi gezme hali nedeniyle 11'de rotasyona gidecek Pereira kararını daha hazır isimlerden yana kullanacak.

MECBURİ DİNLENDİRME

İdmanlardaki tablayo göre Gökhan Gönül ve Hasan Ali, Şener ve Caner'in yerine beklerde oynayacak. Ozan Tufan dinlenirken Diego 11'de olacak. Yine Mehmet Topal ile Meireles orta üçlüden 2'si olacak.

Nani, Van Persie kanatlarda, Fernandao da tek forvet olarak sahada olacak. Stoperde Bruno Alves'in durumu belirsiz. Kjaer'in partneri Ba olabilir.

Tümü
 Reklam