TFF 2. Lig Beyaz Grup 23. hafta maçında Bursaspor ile Amedspor kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Peki, Bursaspor - Amedspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
BURSASPOR AMEDSPOR MAÇI CANLI İZLE
https://youtu.be/rlKdysM9oY0 TIKLAYINIZ Ev sahibi Bursaspor, ligde oynadığı 21 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Çorum FK'ye 3-0 kaybeden Bursaspor, topladığı 22 puanla 15. sırada yer alıyor.
Konuk ekip Amedspor ise ligde oynadığı 22 maçta 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Somaspor ile 1-1 berabere kalan Amedspor, topladığı 41 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.
BURSASPOR AMEDSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Bursaspor - Amedspor maçı 5 Mart Pazar günü saat 14:00'te oynanacak. Maçın yayıncısı bulunmuyor.
Bursaspor Amedspor takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...
BURSASPOR AMEDSPOR MAÇI CANLI İZLE LİNKİNOT: SSport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.
40 BİN TARAFTAR GELECEK! Bursaspor ile Amed Sportif Faaliyetler arasında Bursa'da oynanacak olan karşılaşmayı yaklaşık 40 bin taraftar takip edecek. 44 bin kapasiteli Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda biletlerin neredeyse tamamı satıldı. Yaklaşık 40 bin Bursaspor taraftarının yer alacağı karşılaşma TFF 2. Lig'de de seyirci rekorunun kırılmasına neden olacak.
KUTLUHAN BİLGİÇ YÖNETECEK! İki takım arasındaki kritik müsabakayı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. Kutluhan Bilgiç'inyardımcılığını Çağrıcan Pazarcıklı ve Akın Karabacak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Murat Türkoğlu olacak.
BURSASPOR KAN KAYBEDİYORTFF 2. Lig Beyaz Grup'un 16. haftasında deplasmanda Arnavutköy Belediyespor'a 3-0 mağlup olan Bursaspor'da puan kayıpları devam ediyor. 1 puan ortalaması ile maçlarını oynayan yeşil-beyazlı takım ateş hattından çıkamıyor. Çıktığı 15 maçta 15 puan toplayan Bursaspor, tam 30 puan kaybederek taraftarını bu sezon da üzmeye devam etti. Yeşil-beyazlı taraftarlar son oynanan Arnavutköy deplasmanında da maçı erken terk ederek takımlarını protesto etti.
MAÇ ÖNCESİ IRKÇI PROVAKASYON İkinci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Amedspor, bugün saat 14:00'teki karşılaşma öncesi dün gece Bursa'ya geldi.
Bir grup, futbolcuların kaldığı otelin önüne giderek sloganlar attı, Mehter Marşı çaldı.
Otelin önünde çok sayıda meşalenin yanı sıra, alev ve ses saçan patlayıcılar da patlatıldı.
Amedspor taraftarları, Twitter hesabı üzerinden oyuncuların hedef alındığı görüntüleri paylaşarak Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) çağrı yaptı:
"Dün gece saat 02.45. Amesdspor'umuzun kaldığı otelin önü. 'Irkçı' söylemler ile bağıranlar ise Bursaspor taraftarları. Sonuç itibariyle deprem bölgesinde gelen takım 90 dakikalık bir maç öncesi böylesi bir zamanda olmaması gereken davranışlar. TFF bunu da görür herhalde!."