Galatasaray için 5 Eylül'de transfer haberleri burada! Sezonun bitmesiyle birlikte Galatasaray transfer çalışmalarına başladı. Peki hangi oyuncular ile görüşülüyor. İşte Pazartesi gününün öne çıkan transfer haberleri
GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ(5 EYLÜL) G.Saray'ın gündemindeki Tagliafico için açıklama; "Teklif..." Juventus'tan Kwadwo Asamoah'ı kadrosuna katamayan ve sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'da adaylardan biri olarak gösterilen Nicolas Tagliafico için flaş bir açıklama geldi.
"RESMİ TEKLİF GELMEDİ" Independiente'nin sol beki Nicolas Tagliafico'nun transfer durumu hakkında konuşan menajeri Ricardo Schlieper, "Tagliafico için Galatasaray'dan bize resmi bir teklif gelmedi. Eğer teklif yapılırsa değerlendirmeye alırız" ifadelerini kullandı.
"BİR SÜRE DAHA TAKIMDA TUTMAK..." Tagliafico'nun kulübüyle 2018 Aralık'ta sözleşmesinin sona erecek olmasına değinen menajer Schlieper, "Kulübün niyeti, oyuncunun bir süre daha takımda kalması ve sonrasında yurt dışına çıkması yönünde. Ancak henüz bir anlaşma yapılmadı" şeklinde konuştu.
TEKNİK DİREKTÖRÜ AÇIKLAMIŞTI
Independiente Teknik Direktörü Ariel Holan, "Bazı değişiklikler yaşayabiliriz. Bu transfer döneminde Rigoni ve Tagliafico'yu kaybedebileceğimizin de farkındayım" açıklamasını yapmıştı.
Independiente, Tagliafico'yu 2015 yılında Banfield'den 2,7 milyon euro bonservis bedeline transfer etmişti. Nicolas Tagliafico, Arjantin Milli Takımı'nda da forma giymişti.
Galatasaray'dan Ada seferi Carole'ü Sevilla'ya kiralayan Galatasaray, sol bekte sadece Linnes'e kaldı... Yönetim bu bölgeye mutlaka bir takviye daha gerçekleştirmek istiyor. Teknik direktör İgor Tudor, olası bir ceza veya sakatlık durumunda savunmanın solunda sıkıntı yaşayacaklarını yönetime iletti. Buraya kiralık olarak transfer yapılacak. Fakat süre oldukça kısıtlı. 8 Eylül'de Türkiye'de transfer tahtası kapanıyor. Yönetimin hedefi cuma gününe kadar bir solbeki takıma kazandırmak.
Gündemdeki isimler Chelsea'den... Radarda Baba Rahman ve Kenedy var. Her iki oyuncu da Chelsea'de forma şansı bulamıyor. Cim Bom'un önceliği geçen sezon Schalke 04'te kiralık oynayan 23 yaşındaki Baba Rahman. Eğer bu isime onay verilmezse Kenedy için girişimler yapılacak.
Menacerlerle toplantı Sportif direktör Cenk Ergün'ün Londra'ya gideceği öğrenilirken, bizzat Chelseali yöneticilerle temasa geçecek. Aynı zamanda oyuncuların menacerleriyle de bir araya gelinecek. Yaz döneminde önemli isimleri kadrosuna kazandıran Galatasaray, sol bek sıkıntısını çözmeden transferi kapatmak istemiyor.
Baba için tam saha pres. Asamoah'ın transferinin gerçekleşmemesinin ardından Cimbom diğer alternatiflere yöneldi. Cenk Ergün, 23 yaşındaki Ganalı yıldız için Chelsea ile görüşmelere başladı
Bu sezon önemli transferlere imza atan Galatasaray'da artık tek gündem sol bek... Juventus'un Asamoah'ı bırakmamasının ardından diğer alternatifler üzerinde yoğunlaşılırken Cimbom'un listesinin ilk sırasında Abdül Rahman Baba yer alıyor. Nitekim Başkan Dursun Özbek'in talimatıyla Sportif Direktör Cenk Ergün'ün, Baba seferi başladı. Ergün öncelikle Kasımpaşa'da yıldızı parlayan Trezeguet'yi İstanbul'a getiren menajer İbrahim Azab ile bir araya geldi. Chelsea'yi ikna etmesi durumunda Abdül Rahman Baba'nın görüşünün ne olacağını sordu.
TUDOR DEVREYE GİRDİ Menajer İbrahim Azab, Baba'yı görüntülü olarak Ergün'le görüştürdü. Geçen sezon Schalke'de kiralık oynayan futbolcu oldukça olumlu konuştu. 23 yaşındaki genç yeteneğin "Galatasaray'da oynamaktan mutluluk duyarım" demesi Ergün'ün keyfini yerine getirdi. Bunun üzerine Chelsea profesyonel futbol direktörü Marina Granovskaya'dan randevu aldı. Tudor ise yakın dostu Antonio Conte'yi aradı ve transfer için ondan da söz aldı. Şimdi yöneticiler, 1 yıllık kiralama için Chelsea'nin neler isteyeceğine kilitlendi.
Asamoah Ocak'ta imzayı atacak. Juventus'un inadı nedeniyle Galatasaray'a transferi gerçekleşmeyen Kwadwo Asamoah, ocak ayında imzayı atacak. Haziran ayında sözleşmesi bitecek olan Ganalı yıldız, devre arasında Galatasaray'la sözleşme imzalayacak. Yeni sezonda da Sarı-Kırmızılı formayı giyecek..
Aslan'ın gözü Chelsea'de. Son dakikada büyük bir Asamoah şoku yaşayan Galatasaray kalan kısa sürede yeni bir sol bek transferi için düğmeye basmış durumda... Sportif direktör Cenk Ergün, teknik direktör Igor Tudor'la bir araya gelerek sol bek adaylarını masaya yatırdı. Yapılan kritik toplantıda iki ismin ön plana çıktığı öğrenildi.
TUDOR'UN GÖZDESİ RAHMANTudor'un ilk olarak Chelsea formasını giyen Abdul Rahman Baba üzerinde durduğu öğrenildi. Ganalı yıldızın alternatifi olarak da yine Chelsea'nin kadrosuna yer alan Kenedy'nin belirlendiği ifade edildi.
CONTE'NİN KARARI ÇOK ÖNEMLİYönetim iki futbolcu için de Chelsea'yle temasa geçerek teklifini iletti. İngiliz ekibinin teknik direktörü Conte'nin vereceği karar transferde etkili olacak. Bu nedenle gözler Ada'ya çevrilmiş durumda..
Kod adı: Mavi Asamoah ile her konuda anlaşmasına rağmen Juventus yerine oyuncu alamadığı için Ganalı futbolcuyu bırakmamıştı. Cim Bom, sezon sonunda bedelsiz olarak Asamoah'ı kadrosuna katacak. Fakat bu sezonu kurtaracak mutlaka bir oyuncu lazım. Yönetim, Linnes dışında savunmanın solunda oynayabilecek bir isim olmadığı için takviye istedi. Chelsea'den Baba Rahman ve Kenedy'yi yönetime söyledi. Sportif direktör Cenk Ergün, Maviler ile hemen temasa geçerken, oyuncuların şartlarını araştırmaya başladı. Hedef, iki oyuncudan birini kiralık olarak takıma kazandırmak ve sol bek bölgesindeki sıkıntıyı kökünden çözmek. Baba Rahman şu an öncelik verilen isim konumunda. Geçen sezon Schalke'de kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki Baba Rahman, çıktığı 21 maçta 1 gol atarken, 2 asist yaptı.
Cuma'ya kadar vakit var Kenedy ise Chelsea'nin geniş kadrosunda bir türlü forma şansı bulamadı. Yönetim, uygun bir kiralama bedeliyle sol bek işini Chelsea'den çözmeyi hedefliyor. Cuma gününe kadar bu konuda sıcak gelişmeler yaşanabilir ve Galatasaray Baba Rahman ile Kenedy'den birinin ismini KAP'a bildirebilir.
Tudor'un jokeri olacaktı. Asamoah'ı sol bek dışında orta sahada kullanacaktı...
KWADWO Asamoah'a Juventus'tan izin çıkaramayan Cimbom, sol bek için rotayı Ada'ya kırdı. Yeni hedef Chelsea'li Robert Kenedy ile Baba. Sportif direktör Cenk Ergün'ün bu hafta İngiltere'ye giderek Maviler ile masaya oturması bekleniyor. Şartlarda anlaşılırsa iki isimden birisi alınacak. Carole'u Sevilla'ya kiralayan yönetim, sol bekte Linnes'e mutlaka bir alternatif istiyor.
Arda Turan'dan Galatasaray açıklaması! Arda Turan, Galatasaray'a transfer olacak mı? Barcelona'nın milli futbolcusu Arda Turan, Beyaz Futbol programında transferi hakkında açıklamalarda bulundu.
"BURADA MUTLUYUM" Barcelona'da mutlu olduğunu açıklayan Arda Turan, "Barcelona ile 3 yıllık sözleşmem var ve burada çok mutluyum. Galatasaray benim evim, bir gün mutlaka orada forma giymek isterim. Şartlar oluşursa tekrar oynamak istiyorum." ifadelerini kullandı.
"GALATASARAYLILAR İSTEMİYOR" Galatasaray taraftarının kendisini istemediğini vurgulayan Arda Turan, "Zaten şu an Galatasaraylılar benim gelmemi istemiyor. Ben takımıma zarar vermek istemem." şeklinde konuştu.
"BARCELONA'DA KALACAĞIM" Arda Turan, "Galatasaray taraftarının ne hissettiğini bilebilecek kadar Galatasaray taraftarıyım. Ben çalışır aslanlar gibi Barcelona'da da oynarım. Kimse merak etmesin. Ben Barcelona'da kalacağım." diyerek sözlerini tamamladı.