Fenerbahçe, Süper Lig ve Avrupa'da yoluna doludizgin devam ederken transfer çalışmaları da sürüyor.
Transferde şimdiden çalışmalarına başlayan sarı-lacivertliler, Jorge Jesus'un raporuna göre hamlelerini yapıyor. Fenerbahçe'de genç ve gelecek vaat eden isimler büyük önem taşıyor.
Kanarya'nın U-21 statüsü kapsamında transfer yapmayı planladığı isimler mercek altına alındı. Fenerbahçe'nin scout ekibi İran-Uruguay maçına akredite oldu. Sarı-lacivertli kulübün Uruguay'ın A Milli Takım seviyesine yükselen 3 ismi izleyeceği öğrenildi.
Sporting Lizbon'un liberosu Manuel Ugarte (21), İnter'in oyuncusu olan ve Empoli'de kiralık olarak forma giyen forvet Martin Satriano (21) ve bonservisi Manchester United'da olan kanat oyuncusu Facundo Pellistri'yi (20) izleyip not tutacaklar.
Bu oyuncular hakkında özel yaşamları, futbola olan aidiyetleri, takım arkadaşlarıyla ilişkileri gibi farklı parametreleri barındıran rapor hazırlayacaklar.
Ortaya çıkacak raporu ince eleyip sık dokuyacak olan Fenerbahçeli kurmaylar, buna göre hamlelerini yapacak.