Arama Logo

Fenerbahçe'de tarihi Divan Kurulu!




Paylaş:

Google News
5
F.BAHÇE'DE GENEL KURUL TARİHİ

Fenerbahçe'de kritik Olağanüstü Genel Kurul 25 Ekim’de Ülker Spor Salonu’nda yapılacak. Bankalar Birliği’nden çıkmak ve kulübün mali yükümlülüklerini yerine getirmesi için kongrede yeni yönetime yetki verilmesi büyük önem taşıyor.

F.BAHÇE'DE GENEL KURUL TARİHİ
4
DİVAN KURULU

Genel Kurul öncesi cumartesi günkü Yüksek Divan Kurulu toplantısı kritik öneme sahip. Başkan Sadettin Saran’ın yanı sıra eski başkanlar Aziz Yıldırım ile Ali Koç’un da toplantıya katılması bekleniyor.

DİVAN KURULU
3
KONUŞMA YAPMASI BEKLENİYOR

Böylece üç başkan, Fenerbahçe için bir araya gelecek. Aziz Yıldırım’ın yetki konusunda konuşma yapması gündemde yer alıyor.

KONUŞMA YAPMASI BEKLENİYOR
2
DESTEK VERECEK

Yönetimi devrettikten sonra ilk Divan Kurulu toplantısı olacak Ali Koç’un da yetki maddelerinin geçmesiyle ilgili Saran yönetimine destek vereceği belirtildi.

DESTEK VERECEK
1
BİLGİ VERİLECEK

Kulübün mali durumuyla ilgili üyelere bilgi de verilecek. [Sözcü]

BİLGİ VERİLECEK