Gaziantep FK Sportif Direktörü Adnan Erkan, "En ciddi yol aldığımız yer Joao Figueiredo'nun Başakşehir ile anlaşmaya yakın olduğu. Figueiredo'yu bonservisi ile Başakşehir'e vereceğiz." sözleriyle transferi açıkladı.
Başakşehir, Brezilyalı futbolcunun transferi için Gaziantep FK'ye 650 bin euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 15 pay verecek.
Trabzonspor, Gaziantep FK'den Lazar Markovic ile sezon sonuna kadar kiralanması konusunda anlaşma sağlandığını açıkladı.
Siyah-beyazlılar, G.Antep'in 32 yaşındaki 10 numarasını renklerine katmak istiyor. Beşiktaş yönetimi, Rumen futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak için tüm şartlarını zorlama kararı alırken; kulübüne kiralama bedeli, oyuncuya da yarım sezonluk ücretinin tamamını ödemeyi planlıyor.
Süper Lig ekibi Kasımpaşa, Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia edilen Günay Güvenç'te mutlu sona ulaştı. İstanbul ekibi, deprem felaketi sebebiyle ligden çekilen Gaziantep FK forması giyen Günay Güvenç'i kadrosuna kattı. Kasımpaşa, oyuncunun sezon sonuna kadar kiralanması konusunda Gaziantep ile anlaşmaya vardı. 31 yaşındaki tecrübeli file bekçisi, 163 kez Gaziantep formasını terletti. Kırmızı siyahlı ekiple sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.
Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir, Mustafa Eskihellaç'ın transferinde sona yaklaştı.
Antalyaspor, Hatayspor’dan Bertuğ Yıldırım’ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.
Bu sezon golcülerinden istediği verimi alamayan Trabzonspor, Hatayspor'un 29 yaşındaki Faslı forvetini listesine aldı. 53 Süper Lig maçında 26 gol atan forvete Avcı da onay verdi.
Gaziantep FK'nin 29 yaşındaki Şilili sol kanat oyuncusu birçok Spor Toto Süper Lig takımının gündeminde yer alıyor.
Dünya Kupası'nda da Kanada formasıyla boy gösteren 28 yaşındaki sol bek için Galatasaray ve Beşiktaş devrede.
Trabzonspor'dan ayrılıp Hatayspor'a transfer olan ve buradaki performansıyla dikkat çeken kaleci Erce için birçok Süper Lig takımı devrede...
Hatayspor savunmasının bel kemiği olan 33 yaşındaki Bosnalı stoperin transferini birçok Anadolu takımı hedefliyor.
Sezon başında Göztepe'den Hatayspor'a transfer olan 25 yaşındaki sağ bek, 1. Lig kulüplerinin hedefinde...
Hatayspor'un 35 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu 2020'den bu yana kariyerini Hatayspor'da sürdürüyordu. Süper Lig kulüplerinin gündeminde olan Ribeiro, ülkesine de geri dönebilir.
Hatayspor'un 24 yaşındaki Cezayirli orta saha oyuncusu ile Türkiye'den Adana Demirspor, Macaristan'dan Ferençvaroş ilgileniyor.
Hatayspor'un 31 yaşındaki Faslı orta saha oyuncusu ile Süper Lig'den birçok takım araştırma halinde...