Arama Logo

Ahmet Çakar: "Türk hakemliğinin iflası!"




Paylaş:

Google News
6
AHMET ÇAKAR'IN DERBİ YORUMU

Ahmet Çakar, Sabah'ta Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi mücadelesini değerlendirdi.

AHMET ÇAKAR'IN DERBİ YORUMU
5
NASIL BİR DERBİ OLUR?

Galatasaray-Beşiktaş derbisinden nasıl bir sonuç bekliyorsunuz?

NASIL BİR DERBİ OLUR?
4
"KESTİRMEK MÜMKÜN OLMUYOR"

"Tüm yıllara baktığımızda derbilerin sonucunu önceden kestirebilmek mümkün olmuyor. Galatasaray- Beşiktaş maçında favori, Galatasaray… Kendi evinde oynuyor ve istim üzerinde. Kadro kaliteleri ortada. Beşiktaş'ta teknik direktör değişikliğine gidildi. Tecrübesiz Burak Yılmaz önderliğinde sahaya çıkacaklar. Fakat bir de madalyonun diğer yüzü var. Geçmişe bakın; favorilerin ne kadar rahat kaybedebildiklerini görürsünüz. Galatasaray için bu sezon Türkiye'deki en ciddi maçlardan biri. Pek tabii ki Beşiktaş için de öyle. Kapalı bir savunma yapacaklar, kontrataklarla çıkıp gol arayacaklar. Unutulmasın ki aynı Beşiktaş, geçen sezon 10 kişiyle 1-0 mağlupken, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 4-2 yendi. Belki de geçen sezon bu mağlubiyet, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmesindeki kırılma anıydı."

\
3
HALİL UMUT MELER TERCİHİ

Derbinin hakemi Halil Umut Meler oldu, doğru tercih mi?

HALİL UMUT MELER TERCİHİ
2
"TÜRK HAKEMLİĞİNİN İFLASI"

"Meler'in bu derbiyi yönetiyor olması Türk hakemliğinin iflasıdır. Eğer derbilerin yüzde 90'ını aynı hakeme, yani Meler'e yönettiriyorsanız Türk hakemliğinde güven ve kalite sorununu kabul ediyorsunuz demektir. Gelelim Halil Umut Meler'e; Türkiye'de de Avrupa'da da iyi maçlar yönetiyor."

\
1
"KARNESİ FENA DEĞİL AMA...."

"Derbi karnesi fena değil ama artık sahadaki hakemden çok VAR odasındaki hakemleri de konuşmak lazım. Yıllara baktığımızda saha içinde hepimiz bazı şeyleri göremedik. Bu durumda VAR devreye girecek. Dolayısıyla son kararı sahadaki hakem verse de artık dünya futbolunda VAR hakemleri çok önemli hale geldi."

\