Florent Hadergjonaj: "3 puanı çok istedik"

Alanyaspor'un Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Florent Hadergjonaj açıklamalarda bulundu.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 24 Ağustos 2026 00:20
Haber: AA, Fotoğraf: AA
Florent Hadergjonaj: '3 puanı çok istedik'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Corendon Alanyaspor, sahasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Alanyasporlu futbolcu Florent Hadergjonaj, mücadeleyi değerlendirdi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla "3 PUANI ÇOK İSTEDİK"

Hadergjonaj, Beşiktaş'ın güçlü bir form grafiğine sahip olduğunu belirterek galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"3 puanı çok istedik. Beşiktaş'ın çok iyi bir form durumu vardı. Gol yemediler. Biz de son maçlarda Beşiktaş'a yenilmiyoruz. Geçen hafta da iyi oynadık ama bu hafta 1 adım ileri taşıyıp galibiyetle taçlandırdık. Savunma anlamında çok iyi mücadele ettik. Sakin kaldık."

"DURAN TOPLARA ÇOK ÇALIŞTIK"

Galibiyet golünün duran toptan gelmesine de değinen Hadergjonaj, bu organizasyonlara kamp döneminde özel olarak çalıştıklarını söyledi.

"Sonunda bir duran top maçı çözdü. Duran toplara da çok çalıştık kamp boyunca."



Tümü
 Reklam