Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, evinde karşılaştığı Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Gürcan Bilgiç, HT Spor'da derbiyi değerlendirdi.
3
"F.BAHÇE'DE KİM KARAKTER KOYDU?"
"Fenerbahçe takımında bu maçı kaldırabilecek mental gücü olan futbolcu yoktu bence. Galatasaray'da ilk defa Fenerbahçe derbisi oynayan sadece 2 oyuncu var. Sane ve İlkay. Fenerbahçe takımında 5 oyuncu var. Derbileri büyük oyuncular kapıp götürür. Fenerbahçe'de hangi oyuncunun 'ben bu maçı alacağım' diye karakter koyduğunu gördünüz?"
2
"F.BAHÇE İÇİN TEK İYİ ŞEY..."
"Fenerbahçe için iyi olan tek şey maçın berabere bitmesi. Çünkü hikaye yeniden devam edebilecek, rüzgar yerinde duruyor. Hem Tedesco için hem futbolcular için bence şu anlaşıldı: Hadlerini öğrendiler. Karşılarında onlardan çok daha iyi bir takım var. Çok daha organizeler. Fenerbahçe'de iyi olan tek şey, maçın berabere bitmesi."
1
"EN-NESYRI KAFA TOPU ALAMIYOR"
"Youssef En-Nesyri kafa topu alamıyor, topu tutamıyor; ancak önüne pas atacaksın ya da orta gelecek, kafa vuracak."