Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Jota Silva, ligde son oynanan Karagümrük karşılaşmasındaki performansıyla ve attığı golle, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Portekizli futbolcu, son maçlarda ise dikkatleri üzerine çekti. Siyah-beyazlıların oynadığı son 3 karşılaşmada 2 gol kaydeden (Antalya ve Karagümrük maçları) Silva toplam 3 gole ulaşırken, bunu sadece 220 dakikada yaparak alkış aldı.
26 yaşındaki futbolcu, forma giymekte zorlandığı dönemde yakın çevresine, "Pes etmek yok. Çalışacağım ve yerimi geri kazanacağım. Bu sezon 10'dan fazla gol atacağım" diyerek pes etmeyeceğini ifade etmişti.
Şans ayağına gelince de bunu iyi değerlendirerek ilk 11'de yerini alan Jota, ilk devre için de 5 gol hedefine kalan 3 maçta ulaşmak istiyor.
Jota, 2026 Dünya Kupası'nda Portekiz Milli Takımı'na dönmeyi umut ediyor. Daha önce 2 kez ülkesinin formasını terleten futbolcu, koyduğu hedeflere ulaşırsa Roberto Martinez'in aklını karıştırabileceğine inanıyor. [Sabah]