Beşiktaş'ın Leicester City'den transferi Wilfred Ndidi, Beşiktaş Youtube Kanalına özel açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar....
7
"KENDİMİ HARİKA HİSSEDİYORUM"
"Kendimi harika hissediyorum. Burada olmak gerçekten inanılmaz. Burada olmaktan dolayı gerçekten çok mutluyum."
6
"BEŞİKTAŞ, TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜ"
"Farklı kulüplerden teklifler aldım ama Beşiktaş'ı gördüğümde, "Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri" dedim. Ayrıca farklı bir ligi denemek istiyordum. O yüzden Beşiktaş'a gelmeye çok istekliydim."
5
"BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİNDEN ÇOK ETKİLENDİM"
"Beşiktaş, ülkenin en büyük takımlarından biri. Burada olmak istedim çünkü yeni bir ortam, yeni insanlar ve yeni bir lig görmek isterim. Beşiktaş'tan teklif geldiğinde gerçekten çok etkilendim ve buraya gelmek istedim."
4
"ÇOK SICAK BİR KARŞILAMA GÖRDÜM"
"İlk başta şaşırdım. Çünkü buraya iner inmez İkinci Başkan beni karşıladı. Beklemiyordum, bu beni çok şaşırttı. Ardından formayı görünce çok sıcak, çok samimi bir karşılama hissettim. Hemen armasını öptüm, bu da çok güzel bir andı.Türkiye'ye gelmeden önce kimseyle konuşmadım. Sadece internete girip şehre, kulübe, tarihine ve oyuncularına baktım. Tammy'yi zaten Premier Lig'den tanıyorum. Oyunculara, teknik direktöre baktım, o kadar."
3
"ÇALIŞKAN BİR OYUNCUYUM"
"Ben çok çalışkan bir oyuncuyum. Tam bir takım oyuncusuyum. Sadece kişisel hedeflerim için oynamam. Daha çok takımın kazanması için oynarım. Çünkü takım kazandığında bu tüm oyuncular en iyi olandır. Yani ben tam anlamıyla takım oyuncusuyum diyebilirim."
2
MÜMKÜN OLDUĞUNCA ÇOK MAÇ KAZANMAK İSTİYORUM"
"Beşiktaş'ta en büyük hedefim, mümkün olduğunca çok maç kazanmak. Bu galibiyetler bize kupa getirecek ve bizi üst seviyeye taşıyacak. Bu yüzden buranın benim için takıma dahil olmak ve birlikte daha çok maç kazanmak adına harika bir fırsat olduğunu düşünüyorum."
1
TARAFTARA MESAJ
"Oyunun, sezonun tadını çıkarın. Bence gerçekten harika bir sezon olacak. Burada olmakta çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Hepimiz için güzel bir sezon olsun."