Arama Logo

Sinan Engin'den Beşiktaş tepkisi!




Paylaş:

Google News
5
SİNAN ENGİN'İN YORUMLARI

Beşiktaş'ın deplasmanda 9 kişi kalan Konyaspor'a kaybetmesinin ardından siyah-beyazlı camianın önemli isimlerinden Sinan Engin, futbolculara tepki gösterdi.

SİNAN ENGİN'İN YORUMLARI
4
"ADAMA YUH DERLER"

Öncelikle mağlubiyetle ilgili konuşan Sinan Engin "Maçın özeti sadece şu; 'YUH'. Adama 'Yuh' derler biliyor musun! 'Utanın' derler biliyor musun! Zor şartlarda, kısıtlı imkanlarla mücadele eden Konyaspor var! Konyaspor'u ve Recep Uçar'ı, kaleci Deniz Ertaş'ı tebrik ediyorum." ifadelerin kullandı.

\
3
"MAÇ SEÇİYORSUNUZ"

Beşiktaş'ın Galatasaray derbisi ile ilgili açıklama yapan Sinan Engin "Sevgili Beşiktaşlı futbolcular.. Maç seçiyorsunuz! Şimdi Galatasaray maçı! Kendinizi affettireceksiniz hesapta! İstediğiniz kadar bir yerlerinizi patlatın; böyle oynadığınız sürece bu Galatasaray, İnönü'de 5'lik yapar!" dedi.

\
2
"NASİBİNİ ALIRSINIZ"
Siyah-beyazlı takımın Galatasaray'a kaybetmesi halinde taraftarın sabrının biteceğini söyleyen Sinan Engin "O taraftar da sizi kaç haftadır boş bıraktı, hiç sesini çıkarmadı! Ole Gunnar Solskjaer de, siz de nasibinizi alırsınız!" yorumunu yaptı.
\
1
"AYIP! UTANIN YA!"
Sinan Engin, "Beşiktaş'ın son haftalarda boğduğu bir takım var mı? Bugün sinirden... Çok ağır şeyler söyleyeceğim! Ayıp, utanın ya!" sözlerini sarf etti.
\