Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, A Spor'da açıklamalarda bulundu. Murat Sancak, Samet Akaydın için Trabzonspor'dan teklif aldıklarını söyledi. İşte Sancak'ın sözleri...
"Balotelli'den çok memnunum ve çok seviyorum. Devre arasında isteyen yoktu ama 10 milyon euro cebine koysun isteyen demiştim. Satmak istemiyorum o yüzden söylemiştim. Göztepe maçından önce beni aradı, "Başkanım benim kalmamı istiyor musun?" dedi. "Bu performansınla kalacaksan git dedim ama performansını yüzde 20 bile artırsan kesinlikle gitmeni istemiyorum" dedim. "Tamam başkanım kalıyorum" dedi."
"Balotelli, şimdi gitmiş İtalya'da. Berlusconi ile baba oğul gibi. Gelmek ister misin diye sormuşlardır, o da gelirim demiştir. Netice itibariyle benimle iki yıllık sözleşmesi var. 5 milyon euro serbest kalma maddesi, getirene gidebilir ona bir şey diyemeyiz. Ama şu anda satmayı düşünmüyoruz. Satarsak, en az onun kadar goller atacak birisini getirmemiz lazım, getiririz de."
"Samet Akaydın'ı bizden istedi Trabzonspor devre arasında. Para vermek istemiyorlar, alışmışlar Anadolu kulüplerinden 1-2 milyon TL'ye futbolcu almaya. 2.5 milyon euro istedik. Yunus Mallı ve Abdulkadir Parmak'ı önerdiler ve 750 pin euro verelim üzerine dediler. İşinize bakın dedim. Samet'e de buradan mesaj olsun, Trabzon işi bitti. Beynini futbola ver. İkinci devrede yaşadığın gel-gitleri yaşama artık. Ben sana değerini bulmadan göndermem demiştim. Sonra Metin Korkmaz, Ertuğrul Doğan yabancı değil dedi, 2 milyon euro'ya indik, onu da vermediler. 1 milyon euro verdiler, bende 1 milyonluk oyuncu yok."
"Parası olan herkes gelebilir. Fiyatını bulan herkesi satarım. Benim fiyatımı veren olursa da oraya gider başkan olurum (Gülerek)"
"Tayyip Talha'yı isteyen var, yurt dışından. 1.75 milyon euro teklif geldi. Benim istediğim 3.5 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 35. Belçika'dan iki takım istiyor. Türkiye'den isteyenler var. Sadece Galatasaray değil, büyük takımlardan birisi daha."
"Simon Deli'yi, Belhanda'yı, Assombalonga'yı isteyen var. Vargas için taraftarlar kusura bakmasın, bonservis bedelini arttırdılar. 4 milyon euro istiyorlar Vargas için. Kusura bakmayın 4 milyon euro verecek paramız yok. Vargas gider, Margas gelir. Vargas için 30 Haziran'a kadar süremiz var. Acele etmiyoruz. Eğer verdiğimiz bonservisi kabul ederlerse kalacak."
"Feghouli ve Babel?"
"Babel'i beğenirim ama gündemimizde yok. Feghouli, iki tane Arap fazla olur. Galatasaray'dan onu öğrendik. Ben de Arabım, yeter yani"
"Yunus Akgün'ün Allah yolunu açık etsin, o benim evladım. Her zaman kapımız ona açık. İnşallah Avrupa'ya gider."
"Vargas, giderse biz de boş durmuyoruz. En az Vargas kadar bir oyuncu peşindeyiz. Pazartesi yurt dışına gideceğiz. Çok özel bir oyuncu ismini söylemeyem. Çok yıldız değil ama çıkış maddesi 35 milyon euro."
"Yurt dışından sol açık istediğimiz başka bir oyuncu daha var, Türk. Haber verecekler, belki onu da alacağız."