Fenerbahçe'nin yeni transferi Kemal Ademi, basının karşısına çıktı ve tüm sorulara yanıt verdi.
Gerçekten çok iyi hissediyorum kendimi. Fenerbahçe'ye geleli 1 hafta oldu. Fantastik bir kulüp, fantastik oyuncular, fantastik bir teknik heyet. Çok büyük bir takım.
Türkiye'de akrabalarım var ama Türkiye için oynayabilir miyim bilmiyorum. Almanya ve İsviçre pasaportum var ama Kosova pasaportum yok.
Vedat Muriqi ile konuşmadım ama Vedat'ı ve Fenerbahçe'yi seyrettim. Kendisi çok büyük bir oyuncu ve Kosova için önemli biri.
Ibrahimovic idol olarak anılabilecek bir futbolcu. Eski takım arkadaşlarım bana 'Ibrahimovic' diyorlardı ama ben de Kemal Ademi'yim.
Vedat Muriqi gibi bir santrfor değilim. Boyuma göre hızlı bir santrforum. Topla birlikte gitmeyi seven, verkaçlar yapan, tempoyu seven bir santrforum.
Yaklaşık 1 haftadır buradayım. Burada çok fazla orta çalışması gördüm. Bu ortalar bazen kafanıza, bazen ayağınıza gelir. İsviçre'de bu kadar kaliteli orta yapılmıyordu. İsviçre'de futbol biraz daha farklı. İsviçre'de orta yapılmıyor demiyorum ama oyun tarzı biraz daha farklı.
(Çapraz bağ sakatlığı) Sakatlığım 3-4 sene önceydi. Tamamen geçti. Burada sağlık kontrollerine girdim, çok iyi çıktı.
Fenerbahçe'deyim, gelecek hakkında konuşmak istemiyorum. Burada çok mutluyum. Antrenmanlar yapıyorum, maçlara da çıkmak istiyorum.
Çok fazla yeni oyuncu var. Ben burada olduğum için çok mutluyum. Maçlardan sonra hocalarla konuşurum. Büyük bir takımda her zaman forma rekabeti vardır.
Benim için Erol Bulut'un Almanca bilmesi çok iyi. Antrenmanda anlamadığım yerleri Almanca sorabiliyorum. Bu çok önemli. Ayrıca, takımda da Almanca konuşabilen çok fazla oyuncu var.
Basketbolu seviyorum. NBA izliyorum. Fenerbahçe Beko'nun çok iyi olduğunu duydum. Umarım bir gün Fenerbahçe'yi canlı olarak seyredebilirim.